Happy Helper - Dennis Forchhammer
25% rabat med "IVHPODCAST"
Happy Helper er en teknologisk platform, der forbinder forbrugeren med dygtige Happy Helpers, der har lyst til at gøre rent og tjene penge. Idéen kom fra CEO og Co-Founder, Dennis Forchhammers ven, Adam, der ret hurtigt bliver enige om at kaste sig ud i projektet. Dennis siger sin stilling op, men tager et konsulentjob de første par måneder for at sikre sin økonomi, mens virksomheden er i sin spæde start.

Fra volley team til fodboldhold

I den første tid betegner Dennis sig som en blæksprutte. Han skal have styr på alt, og kender alle dele af forretningen. Sammen med de få andre på holdet, betegner Dennis det derfor som et “volley” team. Alle spillere skal kunne spille alle pladser. Det har givet kerneholdet en god forståelse for platformen og alle afkroge af platformen, men som virksomheden har vækstet, har de været nødsaget til at give afkald på nogle af deres opgaver, for netop at fokusere på det, som De hver især er bedst til. Derfor sammenligner Dennis mere teamet med et fodboldhold i dag, hvor hver spiller er bedst netop på en bestemt plads på banen.

Børsnotering: “Har du fortrudt det?”

Happy Helper gik d. 26 april 2018 på Børsen. Det er ret atypisk – i hvert fald i Danmark – at en iværksættervirksomhed af den alder og størrelse vælger at gå Børs-vejen i jagten på kapital. Dennis fortæller dog også, at det netop ligger i HappyHelpers DNA, “at være anderledes”. Siden introduktionen er kursen faldet, men Dennis er fortrøstningsfuld. Happy Helper leverer nemlig de resultater, som de har beskrevet i deres prospekt, og deres vækst følger forventningerne. Har Dennis så fortrudt børsnoteringen? Hør svaret i podcasten.

Hør desuden også vores podcast med Allan fra Freetrailer, der også er børsnoteret.

Rigtig god lytter!

[jetpack-related-posts]