LalaToys – Når én dør lukkes,
åbnes en anden

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om LalaToys fortalt af Nicolai Varney.
 
LalaToys løser en problemstilling som alle børnefamilier har, og revolutionerer den måde, vi forbruger legetøj på – til gavn for forældre, børn og for miljøet.
 
Egentlig startede LalaToys eventyret med flere personlige tragedier, som ramte Nicolai og hans familie hårdt. Og faktisk var slet ikke ham der startede virksomheden. Nicolai og hans kone købte sig ind i LalaToys tidligt på rejsen som indtil nu har budt på flere udfordringer indenfor både skalering og investorjagt, men også den nuværende krise og kommende recession.
 
Vi kommer også ind på Nicolais personlige holdning til det at vækste hurtigt, som måske ikke lige huer den gængse investor.
 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions