Hyped Agency – Livet som digitale nomader

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Hyped Agency med Maja Grønholdt & Stefan Landgreve.
 
Hyped Agency er forskellige virksomheders remote social media manager, som arbejder fra hele verden. Maja og Stefan er nemlig det som mange danskere drømmer om at være: De er digitale nomader.
 
For 3 år siden sagde de job og lejlighed op og rejste afsted med en enkeltbillet til Asien uden slutdato. Vi taler om, hvordan man bygger en virksomhed op, mens man nyder livet på Bali og hvorfor de har valgt det liv, de lever.
 
Vi taler også om, hvorfor de på et tidspunkt følte at drømmen var brast og grunden til de måtte rejse hjem i længere periode. Og så spørger jeg dem ind til hvordan man holder det gode forhold, når man bor på 12 kvm og er sammen 24/7.
 
_____________________________________________________________________________
 

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions