Mediano pt. 2 – Sagde nej til betting og casino og mistede millionomsætning

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Mediano fortalt af chefredaktør Peter Brüchmann.
Kort sagt, så giver Mediano fodboldspillet tid, ord og perspektiv  gennem podcastmediet. Det er ikke første gang vi har Peter med – det var nemlig d. 2 februar, 2019. Siden da er der sket rigtig meget, og det sætter vi fokus på i denne episode.
 
Du får bl.a. historien om dengang Mediano valgte at opsige samarbejdet med deres bettingpartnere, som stod for over halvdelen af deres omsætning.
 
Vi taler også om, hvorfor og hvordan Peter måtte træffe den svære beslutning om at sige farvel til en ny sponsor og flere hundredetusinde kroner i omsætning blot 16 timer efter offentliggørelsen af samarbejdet.
 
Vi spørger ham også om hvordan man finder den perfekte balance mellem at turde mene noget, men samtidig bevare den gode relation til lytterne, kunder og samarbejdspartnere.

I anledningen af, at Danmark spiller sin første kamp mod Tunesien, taler vi selvfølgelig med Peter omkring det udskældte VM i Qatar. Og der bliver i den grad sendt stikpiller mod bl.a. DBU og Peter Schmeichel.
 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions