Redmen Family – “Vi drukner i det, hvis det bliver for strategisk”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Redmen Family fortalt af Clark James
Redmen Family er et fællesskab for Liverpool-fans i alle aldre, der er til for at skabe oplevelser og relationer for livet.
Clark beskriver sig selv som den nørdede knægt der har elsket Liverpool og engelsk fodbold fra barnsben. Og med den begejstring i bagagen tog han skridtet videre og startede i 2012 en Facebookgruppe for fans af Merseyside klubben. Det blev den spæde start på Redmen Family, der i dag har flere end 5.000 betalende medlemmer.
Hele den rejse fra den bærebar computer til et kæmpe community for Liverpool fans tager Clark os med på, men vi taler også om, hvordan han ikke ser sig selv som den gængse iværksætter, men i stedet er drevet af passionen.
 
_____________________________________________________________________________
 

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions