Crateit – Kærlighed ved første blik

Thomas Andersen - About Vintage
Du skal nu høre historien om Crateit fortalt af Tonny Kaagaard Olsen & Martin Wibe Kristensen.
 
Crateit udvikler, producerer og sælger kreativt trælegetøj i alle aldre. Fælles for alle produkter er at alt kan farvelægges. Produkterne stimulerer de kognitive evner og styrker samværet i familien imens produktionen styres af mennesker med forskellige udfordringer i livet.
 
Her er der tale om to iværksættere, som sætter en stor ære i at arbejde med socialt ansvar, fordi de gennem hele livet har haft det tæt inde på kroppen. Tonnys mor arbejdet med udviklingshæmmede hele livet og i familien har Martin en svigerinde med en kromosomfejl.
 
De kendte ikke hinanden før de stiftede Crateit, men stødte helt tilfældigt på hinanden under deres uddannelse i Innovation og Entrepreneurship i Odense, hvor de blev placeret i samme gruppe, og lige siden har de holdt ved hinanden. Selv kalder de det med et blink i øjet; Kærlighed ved første blik.

Vi er med gennem hele rejsen, men taler i høj grad om hvordan de to founders får en travl og hektisk hverdag til at fungere. Det er nemlig vigtigt for dem, at der er plads til evaluering og reflektion.
 
Grunden til du kan lytte helt gratis til Iværksætterhistorier er pga. vores fantastiske annoncører, som i denne episode er Iværksætterdanmark. Hvis din virksomhed har et CVR-nummer der er stiftet efter d. 30/8/2016, har du også mulighed for at søge, om op til 27.000 kr. i tilskud til kompetenceudvikling, igennem IværksætterDanmarks NextStep-forløb. Har du lyst til at vide mere, så klik på linket i show notes. Senere i episoden vil du høre episoden gæst fortælle, hvordan NextStep har hjulpet dem og deres virksomhed videre.
 
_____________________________________________________________________________
 

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i ronning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions