Somera – “Jeg opdagede ret hurtigt, at det kunne jeg ikke holde til”

kristian scharling somera iværksætterhistorier iværksætter
I denne episode (Udgives 30/5-23) skal du høre historien om Somera fortalt af Kristian Scharling. Somera er et content marketing-bureau, der hjælper B2B-virksomheder med at få flere besøgende til deres hjemmeside gennem uddannelse og inspirerende skrevet indhold.

 

Egentlig var ambitionen at uddanne sig til cirkusartist, men iværksætteriet fangede ham for alvor, da han i efteråret 2013 blev introduceret til denne spændende og fagre nye verden. Men Kristian var som så mange andre fanget i den gængse selvforståelse af, hvordan man er iværksætter. Han knoklede mange timer, både hverdage og weekender og det endte med at sætte tydelige (stressfyldte) spor.

 

Det blev starten på en ny vision omkring hvordan en virksomhed bør og kan drives og i episoden fortæller Kristian hvordan det er lykkes ham at bygge en virksomhed op med flere ansatte fra bl.a. Japan, Argentina og Colombia og hvordan han selv er lykkes med at indrette en arbejdsuge på 30 timer.

 

Episoden er bragt til dig i samarbejde med Treyd – Sælg først, betal leverandøren senere.  Læs mere og book en uforpligtende introduktion på treyd.io

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions