ATAK – “Ligepludselig har jeg 0 kr. på kontoen og minus på kassekreditten!”

william atak iværksætterhistorier
I denne episode (UDGIVES 25/5) skal du høre historien om ATAK fortalt af William Atak. ATAK er mange ting – bl.a. et digitalt performance marketing bureau samt et kommunikationsbureau med speciale i Shitstorms og Reputation Management – og oveni det rejser William land og rige rundt for at afholde foredrag indenfor begge områder.

Vi skruer tiden tilbage til internettets spæde start i 1997, hvor William startede sit selvstændige liv og hans erfaring i de kommende år med markedsføring var primært forbeholdt magasiner, TV og tekst-tv, og i begyndelsen af 00’erne bliver det digital markedsføring. Selvom William knoklede med et par fuldtidsjobs i et par år ved siden af sin virksomhed, buldrede han derudaf fra start 00’erne og 10 år frem, hvor han i 2012 ramte muren og stod overfor sin største krise nogensinde.

 

Hvordan det endte må du vente med at høre senere i episoden. Vi taler også om shitstorme og Carletti, som dummede sig godt og grundigt i deres kommunikation. William deler flittigt ud af sin viden og erfaringer, så din virksomhed kan undgå at havne i medierne af de forkerte grunde.

 

Episoden er bragt til dig i samarbejde med Treyd – Sælg først, betal leverandøren senere.  Læs mere og book en uforpligtende introduktion på treyd.io

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions