Fotograf Andreas Houmann – Ikoniske billeder og en mislykket forside på Euroman

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om fotografen Andreas Houmann, som har et stærk fokus på autenticitet, nærvær og æstetik. I portføljen finder man bl.a. kunder som Coloplast, Novo Nordisk, Chr. Hansen m.fl. Vi zoomer ind på Andreas’ rejse, hvor passionen for det visuelle blev vækket i løbet af årene som snowboardentusiast i Norge,
 
men taler også om nogle af hans mest ikoniske billeder af Mads Mikkelsen, Jørgen Leth og Nikolaj Lie Kaas. Når du lytter til historien bag dem, hører du med det samme at gode billeder ikke er en tilfældighed. Men hvad gør man lige, når kun har 10 min med en af Danmarks få verdensstjerner og nægter at gå på kompromis med kvaliteten? Det får du svar på, når du lytter til denne episode.
 
Andreas’ fortæller også om dengang han fik den unikke mulighed for at tage billeder til forsiden af Euroman, men som ikke endte helt som han havde regnet med.
 
Tilsidst får du at vide, hvorfor det er afgørende for Andreas’ personlige brand at turde sige nej og hvordan det har været at åbne et galleri, på den anden side af corona, med hans bedre halvdel.
 
Episoden er bragt til dig i samarbejde med E-Menti – platformen der gør det nemt for dig at administrere, opkræve og bogføre gentagne betalinger.

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

 

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions