Eksperterne (nyt format) –

Ole Gregersen – Sådan får du flere kunder med spot on konverteringsoptimering

Thomas Andersen - About Vintage
Kære lytter – sammen med Amino præsenterer vi et helt nyt format i Iværksætterhistorier, som vi kalder Eksperterne.
 
I Eksperterne inviterer vi nye og tidl. gæster i studiet, som har en stor viden indenfor deres felt. I hver episode tager vi en konkret udfordring op, som er relevant for jer kære lyttere. Vi håber i vil tage rigtig godt i mod det.
 
Denne gang har vi inviteret specialist i konverteringsoptimering Ole Gregersen i studiet. Han ejer virksomheden Optuner og hjælper med alle ydelser indenfor konverteringsoptimering, både analyse, optimering og test.
Ole vil gerne dig med at få mest ud af jeres hjemmeside, og rådene du får serveret gælder for både enkeltmands-, de helt små og mellemstore samt større virksomheder. For problemstillingerne og løsningerne er nogenlunde den samme, uanset størrelse.
Vi starter med at tale generelt om konverteringsoptimering og bevæger os senere hen forudsætningerne for at få succes og tilsidst i episoden får du Oles bedste råd til at optimere konverteringen på hjemmesiden, og allerede nu kan vi afsløre, at det bl.a. handler om hvordan du på en personlig og fængende måde præsenterer dine vigtigste budskaber.
 

Episoden er bragt til dig i samarbejde med vores videnspartner Amino – Danmarks største iværksætterportal. 

Episoden er også bragt til dig i samarbejde med E-Menti – platformen der gør det nemt for dig at administrere, opkræve og bogføre gentagne betalinger.

 

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions