Scandimate – Tager ikke et nej for et nej

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Scandimate fortalt af Alexander James Nissen-Ripley. ScandiMate hjælper danske håndværkere med at få deres livs oplevelse i Australien, New Zealand og Canada.
 
Den spæde idé til virksomheden startede på en uddannelse i markedsføring, hvor Alexander fandt ud at mange på erhvervsuddannelserne gerne ville til udlandet at arbejde. Det gjorde at han i 2019 testede konceptet af med succes og var klar til den helt store launch i 2020. Men så ramte corona, hele verden blev lukket ned og tilbage stod Alexander med en lille opsparing og en opsagt lejlighed. Hvordan han klarede den kamp, må du vente med at høre senere i episoden.
 
Vi taler også om deltagelsen i Løvens Hule, hvor du måske allerede har stiftet bekendtskab med Scandimate. Du kommer med behind the scenes, hvad Andreas ønskede var forløbet anderledes og hvorfor produktionen bag programmet i første omgang sagde nej.

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

 

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions