MeeW – Tinder for jobs

MeeW – Tinder for jobs
25% rabat med "IVHPODCAST"
MeeW har fået international anerkendelse fra Google, Buzzfeed og Huffington Post for deres innovative tilgang til at forenkle ansøgningsprocessen i rekrutteringsmonopolet. Vi har taget en snak med direktør og medstifter Armin Kavousi om deres iværksætter rejse.

Slut med e-mails. Slut med papir. Søg arbejde med et swipe og indryk gratis jobannoncer. Det er i virkeligheden essensen af konceptet bag MeeW. Blot 6 måneder efter lancering, har man opnået over 50.000 brugere og ansat 20 medarbejdere. Og så har man kapret selveste digital marketing strategen Micky Weis som marketingdirektør. Et kæmpe scoop!’

Klik her, hvis du vil høre om, hvordan man ellers kan tilgå rekruttering.

TAG DEN JUSTIN BIEBER!

Armin Kavousi er en mand med mange titler. Han var med til at starte det uafhængige pladeselskab Gamebois. Her var han også selv musiker i Suits Boulevard, som lå nummer 1 i 6 uger på Canadas radio foran selveste Justin Bieber. Han har været en del af Delicious – en sandwichbar, som vækstede til 3 butikker med en omsætning på 10 millioner. Nu læser han så neurovidenskab og nårh ja, så er han også salgsdirektør for et af Danmarks største effektbureau indenfor salg og marketing.

DROP AUTOPILOT HVIS DU VIL HAVE SUCCES

Hvad er hemmeligheden så bag, at man kan få tid til så mange ting på en gang og stadig få succes. Armin Kavousi fortæller om et studie fra 60’erne, hvor man tog 23 årige med samme forudsætninger til livet og spurgte om deres drømme. Kun 3 % opnåede succes. Ikke nødvendigvis materielt, men med de projekter de havde drømme om at realisere. Armin Kavousi mener, at for ikke at ende som de fleste, må man aldrig gå på autopilot f.eks. ved at spendere tid på en tidsrøver som Netflix. Han kalder det et fysiologisk fuckup, at vi som mennesker overhovedet bruger tid på ting, som ikke giver os visdom. Gamle bekendte som du ikke kan have dybe samtaler med eller unødvendige byture, er med til at stagnere den personlige udvikling.

Hvis du kan lide vores podcast, kan du sende en donation på mobilepay nummer 53 83 36 33

Armin Kavousi fortæller også, at vores forældre har fortalt os, at vi kan blive, hvad vi vil, men de fleste glemte bare lige at lære os, at du skal knokle for det. Det er dem som er vedholden der får succes. Medmindre man selvfølgelig har en virkelig dårlig ide.

Armin selv er ikke født med en guldske i munden. Han blev livstidsskadet da han tog til USA for at spille fodbold. Måtte gå den ydmyge vej til et jobcenter og arbejde sig op fra sælgerelev til salgsdirektør.

Du kan downloade MeeW gratis til iOS og Android på AppStore og GooglePlay.
Og som arbejdsgiver (også startups) indrykke gratis jobannoncer på job.meew.dk.

[jetpack-related-posts]