Sætter Copenhagen – Gammelt loppefund, panik før jul og en hacket Instagram-konto

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Sætter Copenhagen fortalt af Caroline Birk Bahrenscheer. Sætter Copenhagen er en dansk design virksomhed der har lavet en nyfortolkning af Sættekassen. Alle reoler er produceret i Danmark og selvfølgelig i de bedste materialer.
 
Det hele startede med et gammelt loppefund, som Caroline satte i stand og postede på Instagram. Her oplevede hun for alvor den store interesse, som blev grundlaget for Sætter Copenhagen, men som enhver iværksætter oplever i opstarten, så er alt sjældent lutter lagkage. De næste 50 blev produceret hos en snedker, som sidenhen trak sig lige op til julesalget – og der stod hun så i november med en stor efterspørgsel, men uden et produkt, der ville tage uger at få produceret hos en ny producent. Hvordan den historie endte, må du vente med at høre senere i episoden.
 
Vi taler også om at starte en virksomhed på barsel med tvillinger, og i episoden kommer Caroline med en klar opfordring til de mange kvinder derude, som bærer rundt på en iværksætterdrøm.
Udover det vender vi også en hacket Instagramkonto, hvorfor emballagen viste sig at være en større udfordring end ventet og om Caroline nogensinde har tvivlet på sin visioner og drømme.

 

Episoden er bragt til dig i samarbejde med Treyd – Sælg først, betal leverandøren senere.  Læs mere og book en uforpligtende introduktion på treyd.io

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions