Hydrosafe – Store ambitioner, mislykket prototype og et stort nej tak til Løvens Hule

Thomas Andersen - About Vintage
Du skal nu høre historien om Hydrosafe fortalt af Rasmus Hyldal.
 
Hydrosafe er virksomheden der reducerer støvs påvirkning på hydrauliksystemer. Deres koncept er at udvikle smart og bæredygtigt tilbehør til hydraulik for at forbedre håndtering, opmærkning og vedligeholdelse.
  
Rasmus’ rejse ind i virksomheden startede til en påskefrokost, hvor der bliver talt om idéen, men hans venner tøver med at gå videre medmindre de vinder DM i Entreprenørskab, som de var kommet med på grundet et afbud. Idéen hang altså i en tynd tråd allerede i den spæde idéfase.
 
Du får også historien om, hvordan de på 9 måneder gik fra en mislykket prototype til fuldt funktionsdygtige produkter, og så fortæller Rasmus også vigtigheden af at have et founder-team, der er der for hinanden.
 
Du kommer også til at høre hvorfor Hydrosafe sagde nej til at være med i Løvens Hule og hvad fremtiden bringer for den spirrende virksomhed.
 
Grunden til du kan lytte helt gratis til Iværksætterhistorier er pga. vores fantastiske annoncører, som i denne episode er Iværksætterdanmark. Hvis din virksomhed har et CVR-nummer der er stiftet efter d. 30/8/2016, har du også mulighed for at søge, om op til 27.000 kr. i tilskud til kompetenceudvikling, igennem IværksætterDanmarks NextStep-forløb. Har du lyst til at vide mere, så klik på linket i show notes. Senere i episoden vil du høre episoden gæst fortælle, hvordan NextStep har hjulpet dem og deres virksomhed videre.
 
_____________________________________________________________________________
 

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i ronning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions