Play Your Talent – Derfor skal du bringe dine og andres talenter i spil

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Play Your Talent fortalt af Iris Isabella Engelund.
 
Play Your Talent er en app som er enkel operationel og nemt at bruge i hverdagen. Den er baseret på den nyeste forskning og gamificaton, så man sætte ledere og medarbejderes talenter i spil.
 
I episoden får du rejsen hele vejen fra Iris’ ansættelse i det offentlige til Seedster, hvor hun mødte sin første investor Carsten der smed penge i at få app’en bygget. Missionen har fra starten af været at finde forklaringen på hvorfor vi high performer og hvorfor vi andre gange ikke gør.
 
Og hvis du som kommende iværksætter skal starte din egen virksomhed eller står overfor en skalering, så er det vigtigt at vide, hvor dine styrker og svagheder ligger.
 
_____________________________________________________________________________
 

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions