Goodtalks – “Tror du virkelig, du er så god, at du vinde sådan en fin pris?”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Goodtalks fortalt af Pernille Sandberg Bech.
 
Goodtalks er et netværk, hvor du kan udvikle dig både personligt og fagligt. Et fællesskab, hvor medlemmer støtter og giver næring til hinanden. Og sidder du i eller overvejer du at starte en virksomhed, som er baseret på community-tanken, så er der virkelig mange guldkorn at hente i denne episode.
 
Vi taler også om hvordan Goodtalks rejste penge på en måde, som er meget ulig andre virksomheder. Du får nemlig historien om hvordan Goodtalks rejste 3 mio. ved at tilbyde medlemmer at 5% af virksomheden i 1000 aktiepakker.
 
Meeen selvom Pernille virkelig har haft vind i sejlene og bygget en succesfuld virksomhed på ganske få år, og tidligere er blevet kåret som årets HR direktør, så er hun ligesom andre også ramt af imposter-syndromet.
 
Du får også Pernilles tanker omkring hvordan fremtidens arbejdskultur ser ud, og hvorfor de ansatte ved Goodtalks SKAL holde fri om mandagen.
 
_____________________________________________________________________________
 

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions