ZOLES – “Pengene fosser bare ud!”

kristian scharling somera iværksætterhistorier iværksætter
I denne episode skal du høre historien om ZOLES fortalt af Cecilie Lea Lisberg. ZOLES er en teknologivirksomhed med ekspertise i fødder, såler og biomekanik – Deres plan er at give folk bedre livskvalitet vha. viden og såler.
 
Det var dog ikke en viden som Cecilie og hendes co-founder, som også er hendes far, havde da de startede. De måtte rundt i det kære danske land og snakke med eksperter, forhandlere og investorer og pitche denne nye idé, men hvordan slår man i gennem med et produkt, som er ikke er set før? Det taler vi mere om senere i episoden.
 
Vi taler også om, hvordan de i de første år måtte arbejde uden løn, og hvordan corona gjorde at de var nødt til at gentænke hele forretningensmodellen

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions