By Ditte Julie – “Hvem fanden er jeg prøver at narre??”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om By Ditte Julie fortalt af hovedpersonen selv.
 
Ditte Julie er kagebogsforfatter, indehaver og designer bag bage- og stelserien By Ditte Julie. Hun har altid haft en stor passion for de søde sager, men at hun skulle leve af sin hobby stod bestemt ikke skrevet i stjernerne. Hun arbejdede som advokatsekretær, da hun blev castet til programmet Den Store Bagedyst i 2015 med det resultatet at hun blev landskendt overnight.
 
Men mens hun byggede sit eget personlige brand sneg bagsiden af medaljen sig også stille ind på Ditte Julie. Hun fortæller i episoden hudløst om at føle usikkerhed, et stort pres og om den helt almindelige, men skelsættende dag ved hendes køkkenbord i 2017.
 
Du kommer også til at høre hvorfor Ditte Julie mener det er ekstremt vigtigt at dele sin fuckups og bump på vejen, og hvordan hun selv sørger for at rejse sig igen og igen, når iværksætterlivet rammer hende hårdt.
 
Episoden er bragt til dig i samarbejde med vores fantastiske annoncør DreamInfluencers, som gør det muligt for dig at lytte helt gratis til Iværksætterhistorier.
 

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions