Concrete Living – “Ligemeget hvor lortet det er, så er der altid en anden side af mønten!”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Concrete Living fortalt af Henrik Andersen. Concrete Living er dansk designet og økologisk produceret betonprodukter.
 
Du husker sikkert Henrik, da han var med i Løvens Hule for et par år tilbage, hvor han med LIKEConcrete tog løverne med storm med sin humor, positive sind og udtryk som “Rock n roll!” og “Du er en hård nyser”
 
Umiddelbart efter var han også med i Iværksætterhistorier, hvor han fortalte den helt tidlige historie. Den samler vi op på, men der er sket rigtig meget siden. For selvom Henrik fik sin investering i Løvens Hule så vi efterfølgende i opfølgningsprogrammet “Tilbage til Virkeligheden”, at Henrik var presset helt i bund og mistede Jacob som investor. Men den historie kommer du til at høre meget mere om.
 
Henrik har oplevet mange nedture på sin rejse som iværksætter, men han holder humøret og passionen høj trods skilsmisse, pengemangel og konkurs. Vi kommer også på baggrunden for navneskiftet og hvorfor Henrik stod midt i en storm på Atlanterhavet og råbte højt af de store bølger.
 
Episoden er bragt til dig i samarbejde med vores fantastiske annoncører:
 
Lunar Business – Få Danmarks billigste erhvervskonto. Ansøg direkte i app’en, nemt og hurtigt.
 
Relatel – Erhvervstelefoni til små virksomheder
 
.. begge gør det muligt for dig at lytte helt gratis til Iværksætterhistorier.
 

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions