Carla Mickelborg – “Når jeg formår ikke at drage fortiden ind i nuet, så er jeg stærkere end nogensinde før”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Carla Mickelborg. Carla er tidligere skuespiller, influencer og stifter af Monday Bliss.
 
Efter at have udlevet sin drøm om at være skuespillerinde, indså hun i en coaching-session med sin mor, at hendes drøm om at være skuespiller, havde meget med hendes fantasi – og meget lidt med virkeligheden at gøre.
 
Derfor valgte hun en anden vej og uddannede sig herefter til TV & Medietilrettelægger på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, for at tillære sig nye værktøjer til at formidle sine egne budskaber. Og det var under et praktikophold i LA, at hendes karriere som influencer tog fart.
 

Den rejse sætter vi spotlight på, men vi taler også spiritualitet og personlig udvikling, som fylder en del i Carlas liv. Vi taler også om hvordan Carla håndterer de mange antagelser omkring hende, som hun desværre oplever i hverdagen, og hvor vigtigt det er for hende at vise hun knokler røven ud af bukserne.

Køb Carla Mickelborgs nye taknemmeligheds dagbog, der minder os om den glæde, vi allerede har lige her: https://mondaybliss.dk/products/takbemmeligheds-dagbog

 

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions