FUELI – “Hvorfor er det, jeg gør det her?”

kristian scharling somera iværksætterhistorier iværksætter
I denne episode skal du høre historien om FUELI fortalt af Thomas Højland Gadegaard. Fueli er en lille batteridrevet enhed, som monteres på bilens tankdæksel og har et simpelt formål: Den hjælper bilister med at undgå en dyr og pinlig fejltankning.
 
Thomas er født og opvokset i den lille vestjyske by Nørre Nissum – et  lille lokalsamfund, hvor alle kender alle og hvor han brugte tiden ved siden af skolen som Fejedreng ved den lokale maskinstation og som flaskedreng ved den lokale købmand. Det stod på ingen måde skrevet i stjernerne at Thomas skulle starte sin egen virksomhed og ulig den gængse iværksætter, startede han ud som 37 årig med en volvo, villa og vovse, som også skulle finansieres.
 
Men ukueligheden er intakt og med sit drive har Thomas bekæmpet den ene store udfordring efter den anden – bl.a. dengang hvor han måtte udskyde et nyt produkt med et helt år, da der var klare fejl i leverancen. Hvordan virksomhed overlevede det, måtte du vente med at høre i episoden. Vi taler også om, hvorfor Thomas ikke kan slippe iværksætteriet og hvordan han samler modet og motivationen til at forsætte, når de dårlige dage rammer.

 

Episoden er bragt til dig i samarbejde med Treyd – Sælg først, betal leverandøren senere.  Læs mere og book en uforpligtende introduktion på treyd.io

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions