EasyTranslate – Fra 0-10 mio. kr. om måneden på ganske få år

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om EasyTranslate fortalt af Frederik Riskær Pedersen.
 
EasyTranslate er en komplet oversættelsesstyringssoftware, der giver dig effektive og skræddersyede løsninger til dine sprogrelaterede behov, men i 2018 og 2019 leverede de også tolkeydelser til forskellige offentlige myndigheder. Det var dog ikke uden problemer, og EasyTranslate endte flere gange i medierne.
 
Vi kommer ind på dengang, hvor de stod for al tolkning under Justitsministeriet og Udlændinge- og Integrationsministeriet i 2019, hvor en kontrakt til en værdi af 520 mio. måtte opsiges.
 
Det gjorde, at Easy Translate sadlede om – meddelte myndigheder og 48 kommuner at de ikke ville forlænge kontrakten og fokuserede i stedet 100% på oversættelsesløsninger. Den rejse sætter vi stor fokus på i episoden.
 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions