SMALLrevolution – “Som lille virksomhed var det eddermame en mavepuster!”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om SMALLrevolution fortalt af Arendse Ekegren Baggesen. SMALLrevolution er en designvirksomhed, der oparbejder plastikaffald til møbler. De laver også affaldssamarbejder med virksomheder, hvor de tager deres affald og upcycler det til deres produkter.
 
Det hele startede som altid med en god idé og du får historien om Arendse kørte rundt i DK for at finde nogle, der ville producerer i genanvendt plastik. Men det var sværere end som så – ja faktisk sagde alle nej og allerede i den spæde start oplevede SMALL Revolution det første store bump på vejen – lige indtil en mindre virksomhed slog til, men den historie kommer du til at høre meget mere om.
 
Egentlig var planen at SMALLRevolution ville ind på det kommunale marked, men en vis pandemi i 2020 gjorde at Arendse og teamet måtte ændrer deres forretningsben og fokus total – og hvordan de lykkedes med det, må du vente med at høre senere i episoden. Tilsidst taler vi også om, hvordan det er som founder at gå på barsel i en lille og skrøbelig virksomhed. 

 

Episoden er bragt til dig i samarbejde med Treyd – Sælg først, betal leverandøren senere.  Læs mere og book en uforpligtende introduktion på treyd.io

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions