Refyne – “Det dræbte alt min motivation!”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Refyne fortalt af Jens Lystlund Madsen. Refyne er et digitalt performance marketing bureau, der gør tingene anderledes ved bl.a. at være 100% transparente. Lige præcis den del taler vi en helt del om – for der er ingen tvivl om Refynes tilgang er brygget på et opgør mod en branche, der i forvejen lider under et dårlig ry. Men hvad de præcist gør anderledes, må du vente med at høre senere i episoden.
 
Udover det taler vi også om hvordan du får mest for pengene i din online marketing og hvorfor det er vigtigt at vælge få kanaler fremfor at skyde med spredehagl.
 
Vi er også nysgerrige på deres lønåbenhed, for hos Refyne ved alle medarbejdere hvad de hver i sær får – og det er på baggrund af en personlig oplevelse med co-founderen Thomas, at Jens’ og holdet valgte at være ærlige omkring lønnen. Hvordan det fungerer i praksis og om det ikke kan skade mere end det gavner taler vi om tilsidst i episoden.

 

Episoden er bragt til dig i samarbejde med Treyd – Sælg først, betal leverandøren senere.  Læs mere og book en uforpligtende introduktion på treyd.io

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions