Neble & Co. – “.. og så står man som 20 årig og må kigge ind i en konkurs – Det var et kæmpe nederlag!”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Neble & Co fortalt af  Magnus Neble.
 
Neble & Co. er en e-commerce marketing partner, der hjælper webshops med at øge deres top- og bundlinje samt brand awareness gennem performance marketing.
 
Du får i denne episode serveret historien om at starte egen virksomhed, men også at gå konkurs i en meget ung alder. Sideløbende med gymnasiet begyndte Magnus at sælge sko til bl.a. Tyskland, men løb i store udfordringer under julesalget. Først kunne skoene ikke blive leveret og senere opsagde PAYPAL samarbejdet på det tyske marked og indfrøs ca. 1.2 mio. kr. i 180 dage. Og det betød, at Magnus oplevede sit første store nederlag som iværksætter.
 
Hele den rejse og hvordan man rejser sig oven på det, kommer du til at høre meget om. Men vi taler også om starten Neble og Gastrotools som Magnus er medejer af.
 
_____________________________________________________________________________
 

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions