Quickpay – 6 x Gazellevinder, men Thomas har aldrig haft et budget eller forretningsplan

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om QuickPay fortalt af Thomas Jensen.
 
Quickpay leverer et “menukort” af betalingsmuligheder/betalingsmetoder til netbutikkerne så de kan gøre sig i de forskellige markeder.
 
Du skal nu møde en iværksætter der sætter glæde og lykke højere end noget andet. Ja, faktisk forstår han ikke hvorfor folk har så travlt med at jagte vækst, omsætning og hurtig succes.
 
Det er ikke kun derfor, at Thomas er langt fra den gængse iværksætter. Han har også skåret alt det han kalder ‘overflødigt’ væk. Noget som ville få enhver investor i Løvens Hule til at sige: Jeg er ude ..

Men hjemme på reolen står altså 6 Gazeller som Thomas har fået gennem tiden. Og det sætter da nogle tanker i gang …
 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions