Umut Sakarya – “Jeg tror, at jeg havde endt som alkoholiker – det er 100%”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Umut Sakarya.
 
Umut er tidligere medejer af restauranterne Guldkroen og Guldgrillen, og samtidig er han en dansk tv-personlighed, som du bl.a. har set i Masterchef, Over Atlanten og Vild med Dans.
 
Det stod ikke skrevet i stjernerne at Umut skulle finde den store kærlighed i at stå i et køkken, og efter et kort ophold som Souschef på en fin restaurant på Kongens Nytorv, åbnede han restaurant Grisen sammen med sin ekskæreste – desværre med en ulykkelig udgang, som du kommer til at høre mere om i episoden.
 
Sidenhen åbnede han Guldkroen, vandt Masterchef og var hovedpersonen i DR dokumentaren Tyrkersvin, som gjorde ham til et kendt ansigt i hele Danmark.
 
Der var fart på, og måske lidt for meget fart på. Du møder i episoden en reflekterende Umut, som har lagt sit liv om, men også kulturen og måden han driver sine restauranter på. For som han selv beskriver det, så kunne livsstilen ha’ haft store konsekvenser for ham og hans forretning.
 
Episoden er bragt til dig i samarbejde med vores fantastiske annoncør DreamInfluencers, som gør det muligt for dig at lytte helt gratis til Iværksætterhistorier.
 
_____________________________________________________________________________
 

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions