VINIA Media – Dedikation, leadership og en stor skatteregning

oliver rosendal vinia profilbillede iværksætterhistorier

I denne episode skal du høre historien om VINIA Media fortalt af Oliver Rosendal. VINIA Media er et kreativt bureau bosiddende i København, som skaber kreative marketingstrategier, videoproduktioner og live streaming.

Passionen for videoproduktion startede allerede som 15-årig, hvor Oliver brugte næsten alle sine ledige weekender på at opsøge videoproduktioner, hvor han kunne assistere dem, der kunne finde ud af at lave film. Det blev startskuddet til VINIA, som Oliver startede umiddelbart efter 3.g, mens han også sideløbende drev en virksomhed der solgte luksusvine.

 

Vi kommer ind på lidt af hvert i denne episode, bl.a. hvorfor Oliver fik en stor regning af skattefar og hvordan det gik til, at han fik mere spalteplads end Joe Biden i en af Danmarks største aviser – vel og mærke på dagen, hvor den aldrende Biden endelig kunne kalde sig præsident.

 

Vi taler også om Olivers syn på ledelse og hvordan han er bevidst om det store ansvar, han har fået som leder for flere medarbejdere. Tilsidst taler vi også om hvordan Oliver håndtere og bearbejder tvivlen, når den rammer ham som et lyn fra en skyfri himmel.
  

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions