Labelless – Fra mormors systue til high-converting video ads

Gitte fra AllMatters
Labelless Media producerer high-converting video ads baseret på et psykologisk framework til annoncering på sociale medier, og har du stor interesse for sociale medier og videoproduktion, så kan du godt glæde dig til de mange guldkorn du får serveret i denne episode. 
 

Men før vi springer ind i Labelless historie skal du vide på forhånd, at Peter Møller Jensens iværksætterrejse for alvor startede med tøjmærket Labelless Gallery, der fra en kælder solgte tøj der blev syet af hans mormor. Han har også forsøgt sig med en portal der solgte brugt fodboldudstyr, men begge forretninger endte uden den store succes!

Peter fastholdte dog sin interesse for marketing, selvom han egentlig studerede psykologi. Men en kombination af de to ting skulle sidenhen vise sig at blive fundamentet for Peters næste store eventyr; Labelless Media. I sær da en god ven sparkede dem i gang med ordene; “Ingen ved hvem man skal gå til, hvis man skal have lavet facebookvideoer”

Alt dette og meget mere taler vært Mark Anthony og gæst Peter Møller Jensen om i dette afsnit af Iværksætterhistorier.Produceret af Podtribe Media

Episoden er bragt sammen med vores kunder Simply.com og Nemlig.com

Hvis du vil støtte vores lille medie kan du gøre det her på Patreon.