Likvido – Nervesystemet i SMV’er

Max Frimmer - Likvido

Likvido er en online platform, der skal være nervesystemet i små og mellemstore virksomheders bogholderi. Systemet kan holde øje med, om regninger bliver betalt til tiden og mange nye funktioner er på vej. Max Frimmer var med til at skabe virksomheden på ruinerne af en anden virksomhed, som voksede for hurtigt. Erfaringerne fra det tidligere projekt gjorde, at Likvido i dag er en sund virksomhed, og for nylig udvidede de til det engelske marked.

Dette er hans iværksætterhistorie. Hør mere i vores podcast.

Artiklen er skrevet af Niklas Vinther Jakobsen.


Produceret af Podtribe media.

Hvis du vil støtte vores lille medie, så kan du gøre det her på Patreon.

Episoden er bragt i samarbejde med internationaliseringsprogrammet Canute 

Likvido sparer tid for SMV’erne 

Max Frimmer begyndte sin karriere som iværksætter tidligt. Allerede på gymnasiet Niels Brock startede han sit eget marketingsbureau. Herefter fulgte nogle forskellige projekter. Max var med til at starte virksomheden Monera.dk, en portal til at få tilbud på forskellige opgave i hjemmet. Monera voksede for hurtigt og der var ikke styr på likviditeten. Max og partneren Lars Holdgaard var med til at erklære virksomheden konkurs, og det var den oplevelse der gjorde, at de to fik ideen til Likvido.

”Lars kan kode, så han åbner computeren og begynder at skrive noget kode og jeg tager telefonen og ringer til forskellige virksomheder. Laver annoncer på Facebook, laver lidt på LinkedIn. Det var faktisk en ret stor overgang, for i vores tidligere selskab havde vi jo afdelinger, vi havde medarbejdere. Der havde vi lige lært, hvordan man uddelegerer opgaver. Vi havde lige lært, at man ikke skal gøre det hele selv og man skulle ansætte sig ud af problemerne. Nu sad vi pludselig tilbage alene, så jeg tog kurser og blev webdesigner, marketingmand og sælger. Så gik vi simpelthen i gang fra bunden med stille og roligt at bygge det her produkt.” – Maximilian Frimmer, Likvido

Likvido startede som en inkassoservice, men kan i dag meget mere. I dag kan systemet automatisere hele bogholderiet for små og mellemstore virksomheder.

Alt det, og meget mere, taler vært Mette Bloch og gæst Max Frimmer om i dette afsnit af Iværksætterhistorier.