Mark Anthony – Mød den nye vært på Iværksætterhistorier

Else fra Min afsked

Mette Bloch siger farvel som vært på Iværksætterhistorier. Hun overtog værtsrollen i februar 2021 og har siden da interviewet næsten 100 iværksættere om deres spændende rejse. På vegne af holdet på Iværksætterhistorier takker vi Mette mange gange for hendes lune værtsskab, humor og oprigtige interesse og passion for iværksætteri. 

Vi håber også du vil tage godt imod Mark Anthony som ny vært på Iværksætterhistorier, og i denne episode kommer du også til at høre hans egen historie som iværksætter.


Produceret af Podtribe media.

Episodens annoncør er Nemlig.com.

Hvis du vil støtte vores lille medie, så kan du gøre det her på Patreon.

Det bliver i familien

Marks far havde sin egen ostehandel på Østerbro, og som dreng var han meget inspireret af sin fars drivkraft og tilgang. Derfor startede han allerede som ung med at lave mixtapes og sælge dem videre til butikker og har også solgt bornholmsk laks af høj kvalitet til restauranter.

Men iværksætteriet blev midlertidigt sat på pause, da Mark skulle forbi corporate verdenen i 90’erne. Han blev ansat i en virksomhed i rejse- og informationsteknologibranchen, hvor han stod i spidsen for Nordeuropa. Her var hans arbejde at sælge og udvide konceptet i Europa. Selvom han nu var en del af en stor virksomhed, følte Mark alligevel at hans iværksætter-gen blev udfordret. Hele tilgangen til at løse et problem for sine kunder og på den måde slå sine konkurrenter skabte Marks motivation, men ikke for evigt. Efter en del tanker om fremtiden besluttede han, at corporate verdenen ikke var noget, som han kunne se sig selv i, indtil han blev pensioneret.

Han ringede derfor til sin Vice President i London og fortalte om sin opsigelse til stor overraskelse for ledelsen.

Iværksætteren

Mark sprang herefter ud i en række forskellige projekter bl.a. indenfor rejsebranchen, men uddannede sig sidenhen som Coach og var en af de første i Nordeuropa. Som Coach så Mark et hul i markedet, som ingen rigtig talte om, nemlig: Motivation. Han kastede sig ud i at studere og læse en hel del om emnet og driver i dag sammen med Anne Klok; www.markanthony.dk, hvor de rådgiver, coacher og udfører analyser indenfor motivation.

Et par ord fra den nye vært

“Jeg glæder mig utroligt til at være vært på Danmarks mest lyttede Iværksætter podcast!

Mit ønske er at få så mange spændende iværksættere i studiet som overhovedet muligt, så de ikke bare kan fortælle deres spændende historie, men så jeg kan spørge ind til hvad der driver dem, hvordan de har håndteret modstand, nederlag og ikke mindst succes.

Jeg ønsker at skabe endnu større interesse for iværksætteri i Danmark. Jeg ønsker at Iværksætterhistorier og alle dets gæster – kan inspirere endnu flere til ikke blot at få den gode ide, men at tage skridtet og gøre den virkelig”

Kort om Mark

  • Motivationsekspert og rådgiver.
  • Coach og foredragsholder
  • Mark har mere end 20 års erfaring som foredragsholder og har holdt foredrag for 200.000 mennesker i mere end 20 lande.
  • Han var blandt de første coaches i Nordeuropa og har opnået mere end 8000 timers erfaring som coach.

Igen siger vi tusind tak til den tidligere vært Mette Bloch og vi håber du vil tage godt i mod Mark Anthony.