21-5 – Passion, drivkraft og loppemarkeder

Thomas Andersen - About Vintage

I denne episode skal du høre historien om 21-5 fortalt af Laila & Anders Køj. Kort fortalt samler de 21 familier der deler 5 ferieboliger i udlandet og de tager sig af alt besværet.

Denne episode kære lytter er fortællingen om at smide alt hvad man har og gå all in.

For du kommer til at høre om et ægtepar, som levede på en sten de første år og hvor loppemarkeder var en fast bestanddel af at få hvad der var nødvendigt til ungerne og dem selv. Den spæde start var baseret på drivkraft, passion og arbejdsomhed.

Men det har bestemt ikke altid været let at drive virksomhed og samtidigt være ægtepar, og det har til tider krævet flere snakke over en billig flaske vin fra Fakta.

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg


Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions