Beyond Coffee – Bæredygtig niche skal udfordre de helt store

Thomas Andersen - About Vintage

I denne episode skal du høre historien om Beyond Coffee fortalt af Tobias Lau

Beyond Coffee er en økologisk, cirkulær svampe producent i København’s Nordhavn der producerer lækre, næringssrige og protein-rige svampe på restprodukter, såsom kaffegrums.

Du kommer i dag til at høre om at starte en hidtil uset niche op fra bunden uden mange penge på lommen, og hvordan Beyond Coffee må væbne sig med tålmodighed før der kommer sorte tal på bundlinjen.
 
Og hvis deres idé virkelig er så god, hvorfor er der så ikke flere af de store kaffeproducenter der har tænkt på det samme, hvilket Tobias også ofte spekulerer på.

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg


Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions