Hermans Danmark – Fra reklamebranchen og militæret til bæredygtig rengøring

Thomas Andersen - About Vintage

I denne episode af Iværksætterhistorier skal du høre historien om Hermans Danmark fortalt af Oscar Jerichau og Joakim Rostock-Jensen.

Hermans er et facility management-firma, som hjælper virksomheder med at udskifte til grønnere leverandører i deres daglige drift og dermed reducere deres klimaaftryk. 

I episoden møder du en tidligere reklamemand og sergeant, og vi kommer bl.a. ind på, hvorfor de valgte at gå i en helt anden retning som iværksættere og starte en virksomhed der bl.a. fokuserer på bæredygtig rengøring.  Vi taler også om at finde den perfekte balance mellem at drive en sund forretning der vækster kraftigt og samtidig føle, at man kan følge ned.

De to founders har dog en helt klar tilgang til, hvordan virksomheden skal drives og vokse samtidigt.

Episoden er bragt til dig i samarbejde med Fundbricks.com – Få mere ud af din formue.

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg
 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions