MK Universet – Michelle Kristensen fortæller sin Iværksætterhistorie

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode af Iværksætterhistorier skal du høre historien om Michelle Kristensen
 
Michelle står bag MK Universet, der bl.a. tilbyder online bootcamps og slankekure. Hun har også udgivet flere bøger og er  kendt fra flere tv-programmer som eksempelvis Go’ Morgen Danmark, hvor hun taler om sundhed.
 
Men bare fordi man arbejder med sundhed er man ikke verdensmester til alt, som hun fortæller i episoden.

For selvom Michelle udadtil var succesfuld med både sin virksomhed og personlige brand, ja så begyndte kroppen at sige fra. Flere år med 100 timers arbejde om ugen satte nemlig sine tydelige spor, og i 2017 kulminerede det.
 
Vi taler om hvordan hun rejste sig, men også om, hvordan man lige reagerer, når SKAT sender en millionregning og truer virksomheden med konkurs.
 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions