Nord Collection – “Vores livsværk forsvandt. Vi mistede 250.000 eksisterende bookinger om dagen”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Nord Collection fortalt af Peter Foskjær og Sune Liengaard. De driver fem lejlighedshoteller i København og henvender sig til den moderne rejsende, der værdsætter frihed, autonomi og privatliv.

Egentlig er virksomheden en fusion mellem de to konkurrerende virksomheder Lejlighedsvis og Key Butler. Begge virksomheder udbød den præcis samme service og ambitionerne var lige store.

Lige omkring 2019 overtog de deres første lejlighedshotel på Amager samt lagde en plan for 2020, som de anså for at være deres år, men som vi alle ved ramte corona, og Peter husker tydeligt den dag i sommerhuset, hvor de fik beskeden om, at Danmark lukkede ned. Det kommer du til at høre meget mere om i episoden.

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg


Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions