Zeeker – Besværlig rekruttering, en forstående kone og truende lukning

Thomas Andersen - About Vintage

I denne episode skal du høre historien om Zeeker fortalt af Ronni Steinfeldt

Kort fortalt er Zeeker er en rekrutteringsplatform bl.a. med fokus på byggebranchen, hvor Ronni selv er uddannet. Idéen til Zeeker fik ham som tømrer, hvor han selv stod skulle rekruttere lærlinge, hvilket var mere end besværligt.

Men an kunne ikke bare sige sit job op gå all-in på idéen. Nej, faktisk måtte han stå mere end tidligt op, da han var sendt til Grønland med sit arbejde, hvilket du kommer til at høre meget om.

Du får også svaret på hvorfor Ronni har en meget forstående kone, og hvorfor han ad flere omgange har været tæt på at kaste håndklædet i ringen.

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg


Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions