Owayy – “Vores opsparing var løbet tør, og vi sad begge isoleret derhjemme”

Thomas Andersen - About Vintage

I denne episode skal du høre historien om Owayy fortalt af Anton Frederik North

Owayy er en OTA med fokus på unikke overnatningsoplevelser og er meget mere end en normal markedsplads – Owayy er et univers af håndudvalgte overnatningsoplevelser med fokus på et afstressende miljø i unikke omgivelser.

Her er der virkelig tale om en Iværksætterhistorie, hvor forretningen vokser helt fra bunden. Det startede med et lille stykke jord og to glamping telte der blev lejet ud på Airbnb, og hvor pengene var små. Ja, faktisk var det tæt på at stoppe, før det for alvor var kommet i gang.

Du kommer også til at høre om hvordan Owayy kom i gennem corona, og hvordan man klarer en hel sæson uden at have en hjemmeside klar.

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg


Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions