ProOwnedCycling – “Der var da mange dage, hvor jeg var tæt på at knække”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om ProOwnedCycling fortalt af Oscar Bjørn-Rosager. Kort fortalt er ProOwnedCycling er en virksomhed, hvor du kan købe cykler, tøj og udstyr med historie.

Og det hele startede med at de professionelle cykelryttere grinte af Oscar, når han spurgte dem, om han måtte sælge deres brugte cykeltøj videre på en webshop, men siden da er det gået stærkt.
Rejsen har indtil videre budt på en række sjove anekdoter, som han kommer til at dele med dig. Bl.a. om dengang de to founders måtte sove 1,5 måned på deres lager om vinteren.

Du kommer også til at høre om Oscars rutsjebanetur i det herrens år 2020, som han kalder for sit hårdeste år nogensinde, om de to founders stærke forhold til hinanden og hvad der skal ske herfra med Pro Owned Cycling.

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg


Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions