Robotto – Skovbrande, gåpåmod og en truende konkurs

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode af Iværksætterhistorier skal du høre historien om Robotto fortalt af Kenneth Geipel.
 
Robotto hjælper brandmænd med at tage initiativet tilbage fra skovbrande, og få kontrol over dem på et langt tidligere stadie med AI på autonome droner.
 
Måske husker du dem fra tv-programmet Min idé – Vores Mission på TV2, hvor de skulle pitche Robotto foran bl.a. Tommy Ahlers og Claus Meyer. Et program, som de gik hen og vandt.
 
Men selvom Robotto har vind i sejlene og fået meget anerkendelse har det hele ikke været ligetil. Du kommer bl.a. til at høre om hvordan de måtte kæmpe for at holde projektet i live, hvordan de tacklede at miste en af sine medstiftere og hvor tæt Robotto egentlig var på at gå konkurs.
 

Episoden er bragt til dig i samarbejde med Fundbricks.com – Få mere ud af din formue.

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg
 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions