AiaSound – “I har taget fat i den ene ting vi ikke skal røre ved – Det er festivaler”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om AiaSound fortalt af Frederik Kjærgaard og Silas Storgaard.

AiaSound  er en musikfestival, hvor ambitionerne er store. I 2022 forventer de to founders over 20.000 gæster dagligt over 3 dage.

Festivalen blev stiftet under pandemien som landets største live-stream på taget af den kongelige opera, og det gav Frederik og Silas blod på tanden.

De ville have en festivaler med mange tusinder besøgende. Men hvad får lige to uden den store erfaring til at stifte en ny festival under corona og lockdowns? Og er det overhovedet muligt at skaffe investorer, når landet er truet af mulige nedlukninger? Vi tør godt afsløre nu, at det var det ikke.

Episoden er bragt til dig i samarbejde med Fundbricks.com – Få mere ud af din formue.

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg


Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions