MONSTRUM – “Jeg har haft alle kendte symptomer på stress”

Thomas Andersen - About Vintage

I denne episode af Iværksætterhistorier skal du høre historien om MONSTRUM fortalt af Ole Barslund Nielsen.

Hos MONSTRUM skaber de tematiske legepladser, der fascinerer og inspirerer både voksne og børn. Alle deres legeredskaber er håndlavede af træ på værkstedet i Brøndby.
 
I Iværksætterhistorier har vi haft næsten 350 iværksættere på besøg i vores studie med vidt forskellige baggrunde, men det er første gang, at vi har kunne præsentere en uddannet billedkunstner.
 
Vi taler bl.a. om, hvorfor han valgte at gå iværksættervejen, hvordan de har solgt legepladser til hele verdenen og selvfølgelig også om de mange bump på vejen, når man som Ole ikke kendte meget til forretningsstrategier på forhånd.
 

Episoden er bragt til dig i samarbejde med Fundbricks.com – Få mere ud af din formue.

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg


Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions