Contractbook – En alt-i-én kontrakthåndteringsplatform

Contractbook - Niels Martin Brochner
25% rabat med "IVHPODCAST"
Niels Martin Brochner er medstifter og administrerende direktør i virksomheden, Contractbook, der har lavet et produkt, som sikrer sikker og GDPR-kompliant håndtering og udførsel af kontrakter uden brug af unødvendige e-mail korrespondancer.

Contractbook opstarten

Da Niels var færdig med sin bachelor i London, anskaffede han sig en god stilling  på hovedkontoret i Shell. Der var en god pension og god kantineordning, men alle beslutninger og retningslinjer kom ovenfra. Noget som irriterede Niels. Han ville skabe noget og havde ikke tålmodighed til at vente. Derfor valgte han at tage tilbage til London, tage en kandidat og imens arbejde med sin første forretning – en city guide app. Der opstår nogle ting, som Niels fortæller nærmere om, der gør, at de ultimativt dropper projektet. I stedet tager de deres erfaringer og lille gevinst videre i nye projekter, heriblandt Contractbook.

Kill the printer

Udover at skabe værdi ved nem og effektiv kontrakthåndtering, har Contractbook også et andet, mere CSR-rettet, formål, nemlig at undgå spild af papir, hvoraf deres “motto”, Kill the printer, stammer fra. De bruger derfor heller ikke visitkort, har ikke en printer i deres kontor, og hvad gør de ellers hvis de ser en printer? Jo, det kan du se i de første sekunder af videoen her fra sidste års TECHBBQ: Det går vildt for sig!

Læs mere her om, hvordan Greenspeak også har indkorporeret CSR fra dag 1.

I episoden taler vi også om Contractbooks nye produkt, Elon Musk og det, at redde verden, filantropi, funktionærloven, om at få nye idéer og skabe nye produkter, om at bruge sine erfaringer i nye foretagende, netværkseffekter, om at finde sit “why”, skabe et team og meget meget mere. Eksempelvis afslutter Niels med at sige, at de ansætter mennesker, ikke kompetencer. Kompetencer menes at kunne tilegnes og det samme kan erfaring.

Rigtig god lytter!

 

 

[jetpack-related-posts]