Kanpla – En snak om kold kanvas, madspild og store grønne ambitioner

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Kanpla fortalt af Jonas Gøttler. Episoden er en del af en podcastserien Global Green Ambitions, som er lavet i samarbejde med market entry platformen CanuteHer fortæller founders af bæredygtige startups fortæller deres historie og internationale vækstrejse.
 

Kanpla er en alt-i-en platform til kantiner, der gentænker kantineoplevelsen med fokus på kunderejsen og loyaliteten. De giver kantiner nye muligheder for at reducere madspild, digitalisere salgskanaler og mindske administration.

Hos Kanpla går det stærkt. Siden virksomheden startede som et skoleprojekt i 2019 har virksomheden vundet flere priser og solgt på livet løs til mange skolekantiner og skolemadsleverandører.
 
Salget er sket via den gode gamle disciplin: kold kanvas, og som altid er det ikke uden udfordringer at sælge
på denne måde, hvilket du kommer til at høre meget mere om.
 
Vi taler også om de store grønne ambitioner, og hvordan de formår at følge med, nu hvor virksomheden vokser med høj fart.

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg


Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions