Højskolen Baobab – “Jeg rendte rundt med hul i mit eneste par bukser og syede dem hver aften”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Højskolen Baobab fortalt af Robin Juel Johansen.
 
Højskolen Baobab er en dansk højskole i udlandet for unge mellem 18 og cirka 30 år med fokus på kommunikation, journalistik og medier.
 
Kender du det med, at have en drøm, som i første omgang ikke blev realiseret, men alligevel er svær at slippe? Det var præcis sådan episodens gæst havde det, da han i første omgang var nødt til at lukke sin første nyopstartet højskole. Ikke alene var han nødt til at sætte sin drøm på standby – han var også helt flad.

Du får selvfølgelig fortalt hvad der er sket siden da, og hvordan det går her anden gang, Robin kæmper for at banke en højskole i udlandet op.
 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions