Lendino – “Enten går det over, eller også skal du have en hjertetransplantation”

Thomas Andersen - About Vintage

I denne episode skal du høre historien om Lendino fortalt af Esben Bistrup Halvorsen

Lendino er en dansk crowdfundingvirksomhed. De driver deres egen crowdfundingplatform til erhvervslån og sælger en SaaS-løsning til crowdfunding under navnet Smallbrooks.

Flere gange i løbet af episoden kan du høre Esben fortælle at det er afgørende i iværksætteri at du er tålmodig, vedholden og optimistisk. Generelt virker han meget velovervejet i alt hvad han siger og gør, men det kommer heller ikke ud af ingenting. Esben oplevede meget tidligt i Lendinos historie at skulle lægge sit liv og forhold til arbejdet om, hvilket du kommer til at høre meget mere om i episoden.

Vi taler også om hvordan Lendino er gået fra at skulle have været en crowdfundingplatform til i stedet at levere softwareløsninger til store organisationer.

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg


Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions