Turis – Historien om den umættelige trang til at optimere, innovere og skabe

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Turis fortalt af Casper Groot. Turis er en no-code wholesale eCommerce platform der hjælper brands med at gøre deres vigtigste salgskanal endnu mere effektiv.
 
Casper startede sin iværksætterrejse med at sælge duftlys, som viste sig at blive starten på den spirrende idé til Turis, og inspirationen kom fra, hvad han ynder at kalde Danmarks ældste startup – men den historie kommer du til at høre meget mere til.  Vi taler også om Iværksætterlivet, og hvordan Casper og hans founder startede op på et lille kontor. Ifg. ham er det en vigtig del af rejsen at spinkle og spare, hvor man kan, når man skal opbygge noget stort.
 
Episoden er bragt til dig i samarbejde med E-Menti – platformen der gør det nemt for dig at administrere, opkræve og bogføre gentagne betalinger.
 

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions