De 10 bedste iværksætter podcasts i Danmark

De 10 bedste iværksætter podcasts i Danmark
Iværksætter podcast er en god ide at lytte til, hvis du gerne vil blive klogere på iværksætteri. Der findes mange forskellige iværksætter podcasts og indholdet varierer fra podcast til podcast. Vores egen iværksætter podcast – Iværksætterhistorier – kan du se her. Her skal det dog handle om alle de andre fede iværksætter podcast, som er derude. Så vi har lavet vores egen ydmyge liste over de 10 bedste iværksætter podcast i Danmark til dig. Listen er lavet i vilkårlig rækkefølge. Husk endelig at støtte dem alle med en anmeldelse, donation eller spred budskabet om dem. God lytter!
succeskriteriet

1. SUCCESKRITERIET

En podcast om drømme og ambitioner. Formatet er opdelt i 3 dele. Først et interview med en succesfuld iværksætter, dernæst interview med en business angel og så et interview med en medarbejder fra Nordea om et given emne.

Vært: Ane Cortzen
Udgives af Berlingske Business og er sponsoreret af Nordea.

Lyt til podcasten her

startupsnakken

2. STARTUPSNAKKEN

En klassisk podcast dialog mellem 2 værter om alt det iværksætteri er støbt af. Anders og Martin kommer begge fra konsulentverdenen, så er du freelancer eller fra bureau, så er der især mange guldkorn at hente på den front. Den kan dog lyttes til alle.

Vært: Anders Thue Pedersen og Martin Bengaard
Udgives af Anders Thue Pedersen og Martin Bengaard.

Lyt til podcasten her

The Beartalk Show

3. Rollemodellerne

Bjørn er på en mission. Han vil gerne give den ultimative gave til hans søn. Derfor taler han med ekstraordinære personligheder om at skabe succes i sit eget liv. Heriblandt iværksætterne Thomas Bigum, Mads Faurholdt Jørgensen, Lars Tvede og Jakob Jönck.

Vært: Bjørn Vestergaard Barfoed
Udgives af Bjørn Vestergaard Barfoed.

Lyt til podcasten her

de 6 hatte

4. DE 6 HATTE

Radio 24/7 ‘s populære program er blevet genskabt og udgives nu fra September 2019 eksklusivt på Podimo. Den altid karismatiske Anders Kanberg er stadig vært, omend formatet har ændret sig en smule, men vi tror på at indholdet er helt i top. Hvis man først gratis vil høre, hvad det hele går ud på er episoderne helt tilbage fra 2012 og indtil lukningen i 2017 stadig frit tilgængelige.

Vært: Anders Kanberg
Udgives af Podimo og Radio 24/7

Lyt til podcasten her

morten resen podcast

5. MORTEN RESEN – STARTUP

Morten Resen er kendt fra sine 10 år som vært på TV2’s Go Morgen Danmark. Sammen med sin kone har han startet virksomhederne GoLittle og Mambeno. Morten tager dig fra episode til episode med på rejsen ind til forhandlingsbordet, deler hans bekymringer og samtaler med kone, familie, investorer, bank og venner. Der er hele 3 sæsoner nu.

Vært: Morten Resen
Udgives af Morten Resen.

Lyt til podcasten her

Vovestykket

6. VOVESTYKKET

En velproduceret mini-podcast serie på 6 episoder, der handler om at turde tænke vildt, handle vildt og undgå (store) fuck-ups. Og om, hvordan du giver dine idéer ben at gå på.

Vært: Mathias Lund Schjøtz og Tobias Ankjær Jeppesen
Udgives Brain Gain Group i samarbejde med Ase.

Lyt til podcasten her

bag kameraet

7. EFTER KAMERAET SLUKKES

I denne mini-serie på 4 episoder tager Alexander Kragh, som selv har stået foran løverne i løvens hule, dig med rundt til nogle af de tidligere sæsonernes successer. De taler med Istid, Rec Watches, Washa og Freemi om, hvordan det er bag kameraet, hvor længe man egentlig er derinde? Får man bare pengene stukket i hånden efter programmet?

Vært: Alexander Kragh
Udgives af STATUM.

Lyt til podcasten her

Lyt i øvrigt til vores episode med Alexander og hans medstifter Nicolas fra Statum her

mindcast

8. MINDCAST

I et interview format, hvor Niels snakker med spændende navne som Kasper Hvidt, Julie Zangenberg og Christian Stadil berør podcasten især områder som effektivisering og velvære i sit liv. Det handler altså om at skabe sig et bedre og mere harmonisk liv. Niels taler også med iværksættere om dette.

Vært: Niels Vium
Udgives af Niels Vium.

Lyt til podcasten her

At Turde FM

9. At Turde FM

En af de nyere iværksætter podcasts på stammen er Brian Johannsens “At Turde FM”. Her interviewes en spændende iværksætter. Brian samler op på samtalen på hans egen YouTube kanal At turde TV. Brian er en af de bedste, hvis ikke DEN bedste, som forstår at filosofere om Iværksætteri.

Vært: Brian Johannsen
Udgives af At Turde FM.

Lyt til podcasten her

iværksætterpodcast

10. Iværksætter podcast

I et år fra 2014-1015 interviewede Nicki 122 store som små iværksættere. Det er der kommet en rigtig fin podcast ud af, som i dag stadig er relevant.

Vært: Nicki Friis
Udgives af Nicki Friis.

Lyt til podcasten her

[jetpack-related-posts]