Ind til benet på Startup Central

Lisa Dalsgaard - Goodiepack
Anders Fogh har skabt virksomheden Startup Central, som er en fordelsklub for iværksættere der blev stiftet 8. februar 2018. Startup Central er en platform, som samler administrative produkter, som man kan have brug for som iværksætter. Disse produkter tæller blandt andet juridisk bistand, lønsystem og regnskabsprogram. Anders og co. forsøger konstant at udvikle sig og tilpasse sig medlemmernes ønsker. De tilbyder også et coaching netværk, hvor der er mulighed for sparring med topfolk. Startup Central er netop blevet nomineret til EY Entrepreneur Of The Year 2019 i kategorien Start-up. Du kan se mere om virksomheden her.

Setup, investering og indtjening

Anders er en del af et hold på 4 fuldtidansatte og 2 praktikanter. De har 500-600 privatpersoner som medlemmer og hvis skolerne medregnes, så rammes et medlemstal på 7500. Startup Central har fået penge ind over to omgange og den samlede investering lød på 1,5 millioner kroner. Deres indtjening kommer fra 19 skoler, de private månedlige abonnementer og partnerskaber. Disse kanaler skaber omtrent 750.000 kr i omsætning.

Hvordan bliver man kendt som Iværksætterministeren?

Anders går under aliaset iværksætterministeren. Dette alias blev tildelt ham på en skole, hvor rektoren efter et foredrag kalder ham iværksætterministeren, som var en reference til hans navn (Anders Fogh) samt til Tommy Ahlers, som på daværende tidspunkt lige var blevet forsknings- og innovationsminister. Det har været en god måde at skabe et brand og opmærksomhed om sig selv.

Måden som Startup Central har skabt opmærksomhed om sig selv på har været mund til mund anbefalinger og SoMe marketing. De er nu også gået i gang med SEA (betalt markedsføring på google) og de første resultater er positive. 

Fremtidsplaner

Få skabt så mange iværksættere som muligt i Danmark, som enten får be- eller afkræftet om de vil det eller ej – Anders Fogh 

Udover at have et ønske om at skabe flere iværksættere i Danmark, så vil Anders og Startup Central også være danmarks fortrukne brand indenfor iværksætteri. De har en målsætning om at i 2021 skal 5% af de danske CVR numre komme igennem dem.

Vil du deltage i vores nye miniformat?

Hvis du også ønsker at deltage i vores nye miniformat “Ind Til Benet”, så gå ind og anmod om et møde her.

Klik på et af nedenstående links, hvis I ønsker at høre episoder fra vores A til Z format:
Nicehair – Sådan blev Nicehair.dk Danmarks webshop for skønhedsprodukter
Holdsport – Afviste 4,5 millioner fra løverne
Spiir – En Fintech succes i norden

25% rabat med "IVHPODCAST"
[jetpack-related-posts]