De 8 bedste iværksætter podcasts på engelsk

IVÆRKSÆTTER PODCAST
Iværksætter podcasts findes naturligvis også på engelsk. Det kan dog være lidt af en jungle at finde ud af, hvor man skal starte. Indhold og kvalitet varierer f.eks. fra podcast til podcast og formatterne er meget forskellige. Det har vi taget højde for og sammenfattet det i denne liste. Rigtig god lytter!


Hvis du hellere vil lytte til danske iværksætter podcasts, så find vores liste her

25% rabat med "IVHPODCAST"

FÅ 25 % RABAT MED KODEN: IVHPODCAST

Startup podcast - gimlet
Vært: Alex Blumberg
Udgives af Gimlet Media

1. Startup Podcast

I 2013 har Alex Blumberg i årevis været kendt som vært på sensationsprogrammer som This American Life og Planet Money. Nu vil han være iværksættere med sin egen podcast forretning – Gimlet Media. Denne podcast er den første og dokumenterer rejsen. Det lyder måske en smule meta og det er det også. Ikke desto mindre er det hudløs ærlige format med til at give total gennemsigtighed på de op og nedture der følger med når man springer ud som iværksætter. Alex tager dig med til samtaler med konen, mulige investorer og deler generelle bekymringer. Det er desuden denne podcast, Morten Resen blev inspireret af, da han startede din podcast. 5 år efter bliver Gimlet Media – solgt for 230 millioner dollars til Spotify. I hver sæson er det en ny virksomhed man følger.

 

Masters of Scale
Vært: Reid Hoffman (medstifter af LinkedIn og investor i Greylock)
Udgives af Reid Hoffman

2. MASTERS OF SCALE

I hver episode af Masters of Scale tester vært Reid Hoffman en tese eller teori ved at brug hans gæsters livserfaringer. Det er altså ikke en iværksætter podcast med et almindelig interview format. Med konkrete eksempler hører vi hvordan virksomheder som Huffington Post, Charity Water, Spotify, Instagram, Twitter, Medium, Netflix, Airbnb og Facebook formåede at skalere som de gjorde. Desuden er podcasten det første amerikanske medie program, som har bundet sig til et løfte om 50-50 balancering af deres gæsters køn.

Lyt til podcasten   Apple Podcasts     |     Google Play Music     |     RSS Feed

WithoutFail - Gimlet
Vært: Alex Blumberg
Udgives af Gimlet Media

3. WITHOUTFAIL

Enhver succes kræver at kigge fejltagelserne i øjnene. Podcasten handler om at spørge mennesker, som har opnået utrolig thing: Hvad virkede? Hvad virkede ikke? Og hvorfor? Det er mennesker som har risikeret alt for at prøve noget som ingen har prøvet før eller prøvet noget de aldrig troede de ville opnå. Podcasten kommer også omkring dem som troede de havde det hele, kun for at fejle spektakulært. Alex Blumberg og hans gæster deler historier og læringer om hvordan det er at få succes, hvordan det er at fejle og hvordan det er at leve i spektrummet imellem. Gæsterne er bl.a. Andre Iguodala fra Golden State Warriors, Andrew Mason fra Groupon og Sophia Amoruso fra Nasty Gal og Girlboss.

The Pitch - Gimlet
Vært: Josh Muccio
Udgives af Gimlet Media.

4. THE PITCH

I hver episode bliver du taget ind bad lukkede døre til det kritiske moment, hvor inspirererende iværksættere sætter alt på en plade. De skal pitch deres forretning foran et velprofileret investorpanel. Formatet ligner en smule løvens hule, men det er ikke så overdramatisk og underholdningspræget. Desuden følger programmet op på alle deltagere, hvor de står i dag.

Entrepreneurs on fire
Vært: John Lee Dumas
Udgives af Fire Nation.

5. ENTREPRENEUR ON FIRE

Hvis du er træt af at bruge 90 % af dit arbejde på ting du ikke nyder og kun 10 % på det du elsker, så er det her podcasten for dig. John Lee Dumas har interviewet over 2.000 fantastiske iværksættere, så som Tony Robbins, Seth Godin, Gary Vaynerchuk, Barbara Corcoran, Tim Ferriss, og mange flere. Ene og alene med det formål at give dig inspiration og strategier til, hvordan to sætter ild på din iværksætterrejse og dermed skaber dig det liv du altid har drømt om.

Lyt med her:

Apple | Google | Spotify | Stitcher | iHeart

Entrepreneurs on fire
Vært: Tim Ferriss
Udgives af The 4 Hour Work Week

6. THE TIM FERRISS SHOW

Dette er en af de mest kendte iværksætter podcast på engelsk. Den har rundet over 300 millioner downloads. For at udtrække taktikker, værktøjer og rutiner fra de allerbedste, taler Tim Ferriss med verdensklasse performers indenfor områder som investering, sport, forretning, kunst m.fl. Blandt gæsterne er bl.a. Arnold Schwarzenegger, LeBron James, Edward Norton, Tony Robbins, Maria Sharapova, Jamie Foxx, Maria Popova, Peter Thiel, Marc Andreessen, Amanda Palmer, Malcolm Gladwell, Vince Vaughn, Rick Rubin, Reid Hoffman, Jon Favreau, Whitney Cummings, Mike Shinoda. Du hører om deres yndlingsbøger, morgenrutiner, træningsvaner, tidshåndterings tricks og meget mere.

Lyt med på Apple PodcastsStitcherSpotifyOvercast, eller hvor du foretrækker at lytte til podcast fra.

Entrepreneurs on fire
Vært: Gary Vaynerchuk
Udgives af VaynerMedia

7. THE GARYVEE AUDIO EXPERIENCE

Mediefænomenet og serieiværksætteren Gary Vaynerchuk har selvfølgelig også lavet en iværksætter podcast. Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse. Især, hvis du ved hvem han er. Så skal du med garanti høre den. Podcasten tager udgangspunkt i et udpluk af lydklip fra højdepunkterne af Gary’s dokumentarvideoserie DAILYVEE, hans foredrag om marketing og forretning, interviews, de bedste episoder fra AskGaryVee Show, tilfældige samtaler og nye tanker han har optaget specifikt for denne lydoplevelse.

AskGaryVee-Podcast_iTunes-bigspotify-button-3Garyvee on Castbox

Entrepreneurs on fire
Vært: Pat Flynn
Udgives af The 4 Hour Work Week

8. SMART PASSIVE INCOME PODCAST

Det her er en podcast om at arbejde hårdt nu og her, for at du kan læne dig tilbage og nyde udbyttet senere. Det handler om måder at generere passiv indkomst på.

Lyt med her:

Apple PodcastsStitcherSpotifyOvercast, eller på din favorit podcast platform.

[jetpack-related-posts]